Saygıdeğer Tepekentli Hanımlarımız, Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ile birlikte hazırladığımız, “Tepekent Sanat Kursları” için kayıtlar başlamıştır. Bu yıl da “Tepekent Sanat Evi” bünyesinde devam edecek olan kurslar; – KADIN GİYİM DİKİŞ TEKNİKLERİ – EV TEKSTİLİ – ÖRGÜ – AHŞAP SERAMİK CAM BOYAMA – GERİ DÖNÜŞÜM KEÇE AKSESUAR YAPIMI Olarak belirlenmiştir. Her kurs için 25 kişilik kontenjan belirlenmiş olup, kayıtlar www.buymek.bcekmece.bel.tr adresinden yapılacaktır. Buymek sitesi üzerinden kayıt yapabilmek için ikametgah şartı mecburi olup, ikametgah belgesi ilçemizde olmayanlar için, sisteme giriş yapılamamaktadır. Ayrıntılı bilgi için Tepekent Yönetim Halkla İlişkiler Bölümü ile görüşmeniz rica olunur.

Saygıdeğer Tepekentli Hanımlarımız,

Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ile birlikte hazırladığımız, “Tepekent Sanat Kursları” için kayıtlar başlamıştır. Bu yıl da “Tepekent Sanat Evi” bünyesinde devam edecek olan kurslar;
– KADIN GİYİM DİKİŞ TEKNİKLERİ
– EV TEKSTİLİ
– ÖRGÜ
– AHŞAP SERAMİK CAM BOYAMA
– GERİ DÖNÜŞÜM KEÇE AKSESUAR YAPIMI

Olarak belirlenmiştir.

Her kurs için 25 kişilik kontenjan belirlenmiş olup, kayıtlar www.buymek.bcekmece.bel.tr adresinden yapılacaktır. Buymek sitesi üzerinden kayıt yapabilmek için ikametgah şartı mecburi olup, ikametgah belgesi ilçemizde olmayanlar için, sisteme giriş yapılamamaktadır. Ayrıntılı bilgi için Tepekent Yönetim Halkla İlişkiler Bölümü ile görüşmeniz rica olunur.

About the author

William Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İLETİŞİM

ADRES:

Türkoba Mah. Tepecik Cad. No: 24
Tepecik – Büyükçekmece / İstanbul

TELEFON:

0 (212) 860 00 01 (4 hat)

FAX:

0 (212) 860 00 05

MAİL:

info@tepekent.com.tr
© DURİN AJANS. ALL RIGHTS RESERVED. TERMS OF USE AND PRIVACY POLICY